intuitiv coaching / vägledning
Boka tid

intuitiv coaching / vägledningCoaching passar dig som vill göra en förändring i ditt liv. Du kanske vill förbättra din hälsa, dina relationer, byta jobb, starta företag eller ändra förhållningssätt till din livssituation. Framför allt kanske du vill förbättra den viktigaste relationen i ditt liv; relationen till dig själv.


Coaching ger stöd, struktur, fokus och energi till den förändring du vill göra. Kort sagt, coaching hjälper dig framåt mot dina mål. Min roll som coach är att lyssna in vart du befinner dig just nu, ge stöd och struktur samt nya infallsvinklar till den förändring du vill göra samt att hjälpa dig hitta kärnan i de hinder som står i vägen för dig från att nå dina dit du vill. Jag ställer frågor till dig som öppnar upp ditt sätt att tänka kring din situation och ger dig möjligheter till nya insikter. Jag hjälper dig att "höra dig själv" och bli medveten om tankbanor som står i vägen för dig.


Jag har självklart tystnadsplikt. och följer ICFs etiska riktlinjer.


Exempel på vad du kan få hjälp med:


• få stöd, struktur fokus och energi till att genomföra en förändring i ditt liv så som att hitta ett jobb som passar, förbättra din hälsa, dina relationer och/eller självkänsla.


• hitta kärnan i dina begränsningar som hindrar dig från att nå dina mål och önskningar.


• ta reda på vad du egentligen vill göra i ditt liv och ge dig mod och kraft att ta steg i den riktningen.


• bli bra på att prioritera, sätta gränser, hantera stress och få ihop ditt  livspussel.

 

• väcka upp din inre motivation, livslust och glädje i livet


vägledning


I vissa skeden i livet kan vi behöva hjälp med att se vårt liv från ett ”från ovan”-perspektiv. Då kan medial vägledning vara till god hjälp.


Kanske befinner du dig i en valsituation där du upplever att du har kört fast, har svårt att

komma vidare och hitta rätt. Det kan handla om en relation som inte fungerar, att det är dags att byta jobb, att tankarna snurrar på och att du har svårt att se klart kring vad du egentligen vill. Det kan också vara att du känner att du styrs av rädslor istället för att göra det du helst vill och att du vill få hjälp med att sätta fingret på vad det egentligen är som blockerar dig.


Vid en vägledning använder jag min intuition för att sätta fingret på det som hindrar dig från att se klart över din livssituation.


Jag är medial och använder min intuitiva förmåga, men jag ger inte spådomar om framtiden. Vägledningen fokuserar istället på däe du befinner dig just nu.Drömtolkning


Drömmar är en enkel och rak väg in till ditt undermedvetna. Genom drömtolkning kan vi komma i kontakt med våra skuggsidor och lära oss av dem. Drömtolkning är ett kraftfullt redskap i personlig utveckling för dig som vill gå på djupet.


Vill du få hjälp att tolka en dröm du har haft? Ulrika ger dig infallsvinklar kring din dröms betydelse.


  


 


 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

Copyright © All Rights Reserved